1 gener, 2022

Xavier Moret és un periodista amb un gran bagatge professional, havent treballat, entre altres mitjans, a TV3, TVE, la Vanguàrdia, El País i el Periódico. També és un escriptor d’èxit amb diverses novel.les i assaigs, però sobretot és autor d’una extensa obra literària lligada als viatges als cinc continents.
El seu primer llibre de viatges, América, América (1998), el va portar a recórrer tota la costa oest dels Estats Units, i des d’aleshores que no ha parat de recórrer el planeta amb una mirada pròpia que ens ajuda a explorar i comprendre millor el món en què vivim. En el seu últim llibre, Històries del Japó (2021), Moret ens transporta a una societat dramàticament impregnada per les contradiccions entre la tradició ancestral i la tecnologia més moderna.
Durant la xerrada amb el President de la Societat Nova Geogràfica, el periodista i cineasta Jordi Llompart, Xavier Moret parla de la seva experiència viatgera, dels països, cultures i societats que ha conegut, i molt especialment de la seva descoberta del Japó, un país amb una cultura exòtica i fascinant, però díficilment comprensible per a la cultura europea.

Si hi estàs interessat, omple el formulari de contacte amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.