a
La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat
instagram
Segueix-nos!!

Experiències viatgeres NATURA I CULTURES Experiències viatgeres NATURA I CULTURES

Després de més d’un segle en el qual viatjar per oci s’ha convertit en un fenomen global, el compromís de la Societat Geogràfica de Catalunya és promoure una mirada cap al planeta més responsable. Per sobre de tot volem viatjar per al coneixement, tractant d’allunyar-nos en la mesura possible dels circuits turístics més populars i concorreguts. Tanmateix, no podem concebre els anomenats “viatges express” a llocs remots. La durada dels nostres viatges ha de guardar un equilibri i el menor impacte possible. Tot i que la crisi climàtica global és un fet incontestable, creiem que el veritable “viatge de coneixement” és més necessari que mai, ja que encara queden molts racons poc visitats, on el viatger pot viure experiències memorables que ajuden molt a reforçar la consciència. De la mateixa manera, anar a la recerca de les essències culturals dels innombrables pobles de la Terra és una acte imprescindible, atès que la pluralitat i la diversitat són els pilars de la nostra reivindicació.

Agenda 2020-2021

Expedició al Pirineu català. Travessia des de la Vall d’Aran fins al Cap de Creus per a descobrir els racons més remots i salvatges del Pirineu, la seva flora i fauna, els pobles i els homes i les dones arrelats al territori. Una immersió en un paisatge geogràfic poc i mal conegut, i que manté molts espais de natura realment extraordinaris. El projecte….

Viatge al cor de l’Imperi Mogol resseguint les passes del jesuïta català Antoni de Montserrat a la segona meitat del segle XVI. Aquest viatge al subcontinent indi reivindica la figura d’un dels grans viatgers catalans de tots els temps que, en la seva condició de missioner, va fer un viatge  extraordinari i

Vols estar al dia de les nostres

notícies i activitats?

Subscriu-te al nostre grup de correu

Fes-te soci Suma't a nosaltres Fes un donatiu Fes-te soci Suma't a nosaltres Fes un donatiu

Societat Geogràfica de Catalunya OBSERVAR - CONÈIXER - PROTEGIR

Empreses col·laboradores