La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat

Som la Societat Geogràfica
de Catalunya
QUÈ SOM?

La Societat Nova Geogràfica de Catalunya és una organizació fundada per periodistes, científics, escriptors, professionals i viatgers que promou l’estudi, el coneixement i el respecte per la geografía humana, natural i mediambiental del nostre país, Catalunya, i del Planeta.

Som una organització multidisciplinar que promou el coneixement i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb la tradició de les grans societats geogràfiques pioneres del món, però enfocant la nostra missió i les nostres accions als grans reptes que afronten la natura, la societat i l’individu en el segle XXI.

A la base de la nostra estructura hi ha persones que acumulen una sòlida trajectòria professional i una gran passió pel viatge. L’organització de viatges especialitzats, l’edició de treballs de divulgació, la produció d’audiovisuals i la promoció d’una cultura de viatges intel·ligent i sostenible a Catalunya i al món formen part de la nostra carta de presentació, amb un compromís que compartim obertament amb tota la societat.

visió

Una mirada renovadora de la
divulgació geogràfica enfront
els reptes del segle XXI.

La Societat Geogràfica de Catalunya recull una tradició cívica emprenedora en un espai geogràfic, econòmic i cultural com és la Mediterrània Occidental, amb Catalunya com a eix principal, des d’on projectar una mirada renovadora de la divulgació geogràfica enfront els reptes del segle XXI.

missió

El coneixement de la diversitat
i la nostra responsabilitat com
espècie humana.

La Societat Geogràfica de Catalunya és una organització multidisciplinària, oberta i col·laborativa que promou sinergies i organitza activitats, sent l’eix principal la difusió de l’experiència viatgera com a manera d’apropar-se al coneixement de les cultures del món i les seves formes de vida en relació amb la natura.

què fem

Observar per conèixer.
Conèixer per protegir.

La Societat Geogràfica de Catalunya actua com a altaveu i motor de la cultura de l’observació, el coneixement i la sensibilització sobre el medi ambient a Catalunya. Proposa pensar el futur i el món que volem habitar com una possibilitat de construcció conscient.

Fes-te soci Suma't a nosaltres Fes un donatiu Fes-te soci Suma't a nosaltres Fes un donatiu

Societat Geogràfica de Catalunya OBSERVAR - CONÈIXER - PROTEGIR

Empreses col·laboradores