El diumenge 3 de setembre, la Societat Nova Geogràfica organitza juntament amb CETÀCEA, organització en defensa del medi marí, una sortida a navegar per albirar cetacis i aus marines. La sortida en vaixell es farà en petit grup de 8  persones, des del Port de Sitges Aiguadolç a les 8h hores.

Hi pot assistir qualsevol persona major de 14 anys interessada en la navegació i la fauna marina, amb un cost de 60€ per persona (55€ socis/es de la SNG) que es destinen als projectes de conservació de CETÀCEA. A més de gaudir d’una jornada de navegació en vaixell, els participants rebran informació de diversos especialistes sobre els problemes mediambientals i de conservació de la fauna. 

L’objectiu dels participants és intentar trobar cetacis i fotografiar-los; les fotos es cedeixen a Cetàcea per a l’elaboració d’un estudi de la seva població a les nostres costes. Gràcies a aquest estudi es dónen a conèixer les diferents comunitats de cetacis que habiten en el nostre litoral. La intenció final d’aquesta activitat és la de promoure la conservació d’aquestes espècies i el seu ecosistema.

Porteu roba adient per a navegar, protecció solar i el vostre menjar i beure.

 

Data: 3 de setembre

Horari: de 8h a 17h

Hora de trobada: 7.45h

Preu socis/es: 55€ (60€ no socis)

Lloc: Port de Sitges Aiguadolç

Reserves a info@geografica.cat

28 juny, 2023