El dissabte 22 d’octubre, la Societat Nova Geogràfica organitza juntament amb CETÀCEA, organització en defensa del medi marí, una sortida a navegar per albirar cetacis i aus marines. La sortida en vaixell es farà en petit grup de 8  persones, des del Port del Garraf a les 8h hores.
Hi pot assistir qualsevol persona major de 14 anys interessada en la navegació i la fauna marina, amb un cost de 60€ per persona (55€ socis/es de la SNG) que es destinen als projectes de conservació de CETÀCEA. A més de gaudir d’una jornada de navegació en vaixell un dia d’estiu, els participants rebran informació de diversos especialistes sobre els problemes mediambientals i de conservació de la fauna. 
L’objectiu dels participants és intentar trobar cetacis i fotografiar-los; les fotos es cedeixen a Cetàcea per a l’elaboració d’un estudi de la seva població a les nostres costes. Gràcies a aquest estudi es dónen a conèixer les diferents comunitats de cetacis que habiten en el nostre litoral. La intenció final d’aquesta activitat és la de promoure la conservació d’aquestes espècies i el seu ecosistema.
Porteu roba adient per a navegar, protecció solar i el vostre menjar i beure.


Data: 22 d’octubre de 2022
Horari: de 8h a 17h
Hora de trobada: 7.45h
Preu socis/es: 55€ (60€ no socis)
Lloc: Port del Garraf (7V2X+HG Garraf)
Reserves a info@geografica.cat

Fotografies cedides per CETÀCEA

 

16 juny, 2022