Xavier Aldekoa és periodista corresponsal de La Vanguardia a Àfrica. Durant més de vint anys ha cobert múltiples conflictes i temes socials per tot el continent Africa. És col·laborador de revistes com National Geographic, Revista 5W o Gatopardo, ha realitzat documentals per a diverses televisions i participa freqüentment en ràdios com Cadena SER, Cope o Rac1. En Xavier és autor dels llibres d’èxit  de vendes “Oceà Àfrica”, “Fills del Nil” i “Indestructibles” i acaba de publicar “Quixot al Congo“, que narra la seva navegació de diversos mesos des de les fonts fins al mar pel riu Congo, el segon més llarg però el més cabalós de l’Àfrica. Una sèrie de reportatges sobre aquesta expedició ha estat publicada a La Vanguardia i ha estat mereixedora del premi Ortega y Gasset 2023 al millor reportatge multimèdia.
En aquesta trobada, a la qual es convida de forma preferent als socis de la Societat Nova Geogràfica, Xavier Aldekoa explicarà a una audiència reduïda la seva trajectòria professional i les experiències i anècdotes que han marcat els seus viatges pel continent africà.
El sopar-tertúlia amb Xavier Aldekoa tindrà lloc dimarts 20 de Juny a les 20.30h al reservat del restaurant Vivant del Carrer Consell de Cent 394 de Barcelona
El preu per als socis de la Geogràfica és de 45€, i de 55€ per als no socis.
Les reserves es formalitzaran mitjançant pagament anticipat al compte corrent de la Geogràfica.
Més informació i reserves: info@geografica.cat

7 juny, 2023