15 gener, 2024

 
Sopar i xerrada amb el viatger i periodista de Catalunya Ràdio Toni Arbonès
El pròxim dimarts 30 de gener a les 20.30h, al Restaurant Gerbard, la Societat Nova Geogràfica us convida a compartir taula i experiències de viatge amb el periodista Toni Arbonès, amb més de trenta anys de reporter arreu del món i director del programa de Catalunya Ràdio “Els viatgers de la gran anaconda”. 
Toni Arbonès ha viatjat durant molts anys com a reporter i enviat especial, fent cobertures informatives de guerres, crisis humanitàries i polítiques i esdeveniments de gran impacte informatiu, com la tràgica fam d’Etiòpia de l’any 1985, la guerra del Golf Pèrsic de 1990, el traspàs de Hong Kong a la Xina l’any 1997, la guerra de Kosovo de 1999, la guerra de l’Afganistan a partir de 2001, la revolta pro-democràtica i la posterior invasió russa d’Ucraïna o la crisi de refugiats de Romania i Moldàvia. 
 
En Toni també ha dirigit diversos documentals per a la televisió, com ara “Les darreres valls tibetanes de l’Himàlaia”, “Antics regnes del Tibet, l’enigma de Shang-Shung”, o “Mongòlia, el tresor de les estepes”; i ha publicat, entre altres, els llibres “K2, massa alt per als nostres somnis”; “Històries d’una guerra invisible, cròniques d’un reporter al Pakistan i l’Afganistan” i “Els viatgers de la Gran Anaconda, 25 anys”. I el seu programa radiofònic “Els viatgers de la gran anaconda” ha estat distingit, entre altres, amb el premi RAC al millor programa de ràdio de Catalunya i amb el premi d’Òmnium Cultural al millor programa de ràdio en català.
 
En aquesta trobada, Toni Arbonès explicarà a una audiència reduïda la seva trajectòria i les experiències que han marcat la seva vida de reporter i els somnis que ha compartit amb molts viatgers que han passat pel seu programa de ràdio. 
Preu:42 € socis La Geogràfica  // 52 € no socis
LLoc: Restaurant Gerbard 
          C/Ivorra 24, Bcn 08034
Hora: 20.30h
(L’aforament màxim és de 30 persones i es respectarà l’ordre de les reserves, els socis de la Geogràfica tenen accés preferent)
Informació i reserves a info@geografica.cat

Si hi estàs interessat, omple el formulari de contacte amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.