El pròxim dimecres 8 de Juny, a les 18.30h, a la sala d’actes de la llibreria Altaïr, la Societat Nova Geogràfica i Altaïr us conviden a una nova sessió de les xerrades de @lageografica i @altaïr. Aquesta vegada per parlar del poder de la imatge en el món contemporani amb el fotògraf, viatger i filòsof Roger Grasas. 
Segons Roger Grasas, la fotografia és un mirall del món però també un altaveu de l’ànima. Precisament, al llarg de la seva carrera professional, Grasas ha centrat la seva atenció en la condició humana, els viatges, la religió, l’espiritualitat, la globalització i la tecnologia, mostrant, a través de les seves fotos, la transformació constant del paisatge humà del nostre planeta. 
Especialitzat en reportatge editorial, social i de viatges, Grasas ha publicat les seves obres en nombrosos mitjans nacionals i internacionals, ha exposat a gal·leries i festivals d’una vintena de països i ha estat guardonat amb el premi “Descubrimientos Photoespaña 2018” i el “Director’s award del Center for Fine Art” de Colorado, USA. També ha publicat diversos fotollibres, com “Athenea”“Min Turab” o, més recentment, “Ha Aretz, la terra promesa”, una reinterpretació visual dels paisatges bíblics i de les sagrades escriptures al Pròxim Orient. 
Roger Grasas parlarà amb el President de la Societat Nova Geogràfica, el periodista i cineasta Jordi Llompart, del seu darrer treball, “Ha aretz, la terra promesa”, però també de la mirada singular del fotògraf, de la seva connexió o desconnexió amb el món real, i del món virtual que crea la universalització de la fotografia en els mitjans digitals. Aquestes xerrades de la Societat Geogràfica, en col.laboració amb Altaïr, estan obertes al públic, tenen periodicitat mensual i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món. 

3 juny, 2022