4 desembre, 2023

El pròxim dimarts 12 de desembre, a les 18.30h, a la sala d’actes de la llibreria Altaïr, la Societat Nova Geogràfica i Altaïr us conviden a una nova sessió de les xerrades de @lageografica i @altaïr. Aquesta vegada amb l’explorador, escriptor i fotògraf Jordi Canal-Soler per parlar de les seves experiències viatgeres a algunes de les destinacions més extraordinàries del planeta.
 
Jordi Canal-Soler acostuma a presentar-se amb aquesta frase de Sant Agustí d’Hipona: “El món és un llibre, i els que no viatgen només en llegeixen una pàgina”. Fent cas del consell, en Jordi ha recorregut ja més de mig món, vivint experiències extraordinàries que ha capturat amb la seva càmera de fotos i que ha compartit en conferències, cròniques radiofòniques, articles a diaris i revistes i mitja dotzena de llibres, com “Viaje al blanco” o “Terres del Nord”. Apassionat de l’aventura i l’exploració, els seus viatges l’han portat a travessar Alaska, creuar part del gran desert del Sahara, escalar les muntanyes més altes d’Europa, endinsar-se en la selva amazònica, recórrer l’Últim Grau fins al Pol Nord en esquís, o seguir les passes del capità Cook i Thor Heyerdahl per la Polinèsia.  
 
Durant la xerrada amb el President de la Societat Nova Geogràfica, el periodista i cineasta Jordi Llompart, en Jordi Canal-Soler parlarà de les millors destinacions que cal visitar abans de morir i de les experiències viatgeres que més l’han colpit i transformat. També explicarà quin sentit té promoure el viatge en un món cada cop més globalitzat i i ens aconsellarà sobre com viatjar amb plenitud sense caure en el plàcid “turisteig” superficial que està transformant la nostra comprensió del món. 
 
Aquestes xerrades de la Societat Nova Geogràfica, en col.laboració amb Altaïr, estan obertes al públic, tenen una periodicitat mensual i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món. 

Data: dimarts 12 de desembre

Horari: 18.30h

Lloc: Llibreria Altaïr (Gran Via 616)

 

Si hi estàs interessat, omple el formulari de contacte amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.