El pròxim dimarts, 11 de Maig, a les 19h, la Societat Nova Geogràfica continua el cicle de xerrades en línia a l’instagram live de @lageografica amb personalitats del món del viatge, la cultura i la ciència, obertes a l’assistència de tothom qui hi estigui interessat. 
La convidada d’aquest dimarts que ve a les xerrades de @lageografica és Iolanda Batallé, actual directora de l’Institut Ramon Llull per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes. IolandaBatallé té, a més, una llarga trajectòria professional en el món editorial i és l’autora de diverses obres literàries com La memòria de les formiguesEl límit exacte dels nostres cossos o Faré tot el que tú vulguis, novel·la guanyadora del premi Prudenci Bertrana 2013. Recentment també ha escrit Atreveix-te a fer les coses a la teva manera, un llibre en el que explica la seva experiència com a dona dirigint equips en el món editorial.  
Durant la xerrada amb el President de la Societat, el periodista i cineasta Jordi Llompart, Iolanda Batallé parlarà de la seva visió sobre l’estat de la llengua i la cultura catalanes, de la creativitat i de l’evolució del món editorial i del paper de la dona en les empreses culturals.
Aquestes xerrades tenen una periodicitat de quinze dies, i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món. 

7 maig, 2021