Del 15 al 19 de setembre de 2021

Viatge exclusiu al Delta de l’Ebre per conèixer la seva realitat social, ecològica i mediambiental. Durant quatre dies, navegarem pel darrer tram del riu Ebre fins a la seva desembocadura, visitarem les llacunes i espais naturals més emblemàtics i coneixerem la realitat social i agropecuària de la zona del Delta. 

Més enllà de la indústria pesquera i de les tradicionals plantacions d’arròs, al Delta s’hi estan desenvolupant noves iniciatives d’agricultura regenerativa i ecològica amb la intenció de crear un marc mediambiental més sostenible que n’asseguri el futur. Els quatre dies de viatge i immersió al Delta ens portaran a descobrir indrets naturals i diverses espècies d’animals, platges úniques i salvatges en perill de regressió, el flux natural de les aigües del riu i dels seus sediments, i també l’agricultura i la gastronomia autòctones i ecològiques

El viatge és una iniciativa de la Societat Nova Geogràfica que es fa amb la col.laboració de la reconeguda empresa de turisme sostenible DELTAIC i  amb diversos experts mediambientalistes de la zona, com el naturalista Manolo Sánchez i el poeta i activista Josep Juan.   

És un projecte de la SOCIETAT NOVA GEOGRÀFICA i l’empresa de turisme ecològic DELTAIC

Foto: @AngelaLlop

Inscripcions: info@geografica.cat

Més informació i programa al PDF adjunt.

 

28 maig, 2021