La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat

Dimarts 16 de Març a les 19h, la científica i investigadora de la biodiversitat i el canvi climàtic, Alicia Pérez Porro, a les xerrades de la Societat.

El pròxim dimarts, 16 de Març a les 19h, la Societat Nova Geogràfica continua el seu cicle de xerrades en línia a l’instagram live de @lageografica amb personalitats del món del viatge, la cultura i la ciència, obertes a l’assistència de tothom qui hi estigui interessat.

La convidada d’aquest dimarts que ve a les xerrades de @lageografica és una de les dones científiques més eminents, reconegudes i premiades del nostre país. En conversa des de Boston, USA, on actualment resideix, la biòloga Alicia Pérez Porro parlarà de la seva experiència personal com a investigadora de nivell internacional i com a nova coordinadora científica del CREAF (Centre de Recerca Ecològica i d’Aplicacions Forestals), però sobretot parlarà de la seva visió del món i dels grans reptes del canvi climàtic. Alicia Pérez Porro serà entrevistada pel President de la nostra Societat, el periodista i cineasta Jordi Llompart.

Aquestes xerrades tenen una periodicitat de quinze dies, i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món.

Share