El pròxim dimarts, 16 de Febrer, a les 19 h, la Societat Nova Geogràfica continua el seu cicle de xerrades en línia a l‘Instagram live de @lageografica amb personalitats del món del viatge, la cultura i la ciència, obertes a l’assistència de tothom que hi estigui interessat.

El convidat d’aquest dimarts que ve a les xerrades de @lageografica és l’arqueòleg, naturalista, viatger i escriptor Jordi Serrallonga, que ha publicat recentment el llibre “Dioses con pies de barro” sobre el desafiament humà a les lleis de la naturalesa i les seves conseqüències. Serrallonga, que s’autodefineix com un primat domesticat per la cultura, respondrà a les preguntes del President de la Societat, el periodista i cineasta Jordi Llompart. Aquesta xerrada, que porta per títol HUMANS: DÉUS AMB PEUS DE FANG, tocarà temes com les conseqüències de les idees de Charles Darwin sobre l’origen i l’evolució de les espècies, l’origen de l’home, l’actitud devastadora de l’espècie humana i el poder transformador de la naturalesa.  

Aquestes xerrades tenen una periodicitat de quinze dies i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món. 

15 febrer, 2021