Actualitat

Actualitat2022-06-28T02:51:19+02:00

Sopar i xerrada amb el fotògraf, cineasta i escriptor Jordi Esteva

El pròxim dimarts 8 de Febrer, a les 20.30h, a la llibreria de viatges Quera, al Carrer Petritxol, 2 de Barcelona, la Societat Nova Geogràfica us convida a compartir taula i experiències amb un dels escriptors de viatges més destacats del nostre país, en Jordi Esteva, quan acaba de publicar l'excepcional llibre de memòries “El impulso nómada”.

Jordi Chias, realitzador de cine i fotografia submarina, a les xerrades de la Societat Nova Geogràfica a la llibreria Altaïr.

El proper dimecres 2 de Febrer, a les 18.30h, a la sala d’actes de la llibreria Altaïr, la Societat Nova Geogràfica i Altaïr us conviden a una nova sessió de les xerrades de @lageografica i @altaïr. Aquesta vegada amb el reconegut realitzador d’imatge submarina Jordi Chias, amb qui farem un viatge pels oceans del planeta. Jordi Chias treballa com a fotògraf freelance des de 1998. La seva especialitat és filmar o fotografiar els reductes més extraordinaris de la vida marina salvatge, però també ha treballat practicant els esports sub-aqüàtics més extrems, com el busseig lliure, el busseig en coves i el busseig en vaixells enfonsats profunds.

Viatge gastronòmic amb xerrada i cata de xocolates per als nostres socis a l’Hotel Cotton House el pròxim 21 de gener.

El divendres 21 de gener a les 17.30h i les 19h (dos torns), a Hotel Cotton House de Barcelona, Stefan Winter, mestre xocolater de les xocolates de qualitat Original Beans, explicarà l’origen i la història de la producció de la xocolata i convidarà el públic present a fer una cata exclusiva de les seves xocolates més especials. El xef Stefan Winter ens portarà a fer un viatge gastronòmic fascinant a l’origen i a les principals zones productores de cacau d’Amèrica i del món.

Projecte Nous Horitzons. Primer Fòrum debat. Generació z.

El Projecte Nous Horitzons, neix amb l’objectiu d’oferir un espai de construcció de futur als més joves, a través del debat com a mitjà de creació de noves propostes i idees concretes i viables per fer front als reptes del futur de Catalunya i del món, per avançar cap al futur amb aquells que hi viuran.

L’objectiu és reunir a tots aquells joves d’entre 17 a 25 anys amb interès i inquietuds per canviar i tenir veu sobre el seu futur. Els participants seran dividits en 3 grups en funció del seu interès amb l’objectiu de cobrir tres àmbits específics: medi ambient, alimentació i biodiversitat, tots tres sota el marc de la sostenibilitat. 

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top