El divendres 21 de gener a les 17.30h i les 19h (dos torns), a Hotel Cotton House de Barcelona, Stefan Winter, mestre xocolater de les xocolates de qualitat Original Beans, explicarà l’origen i la història de la producció de la xocolata i convidarà el públic present a fer una cata exclusiva de les seves xocolates més especials. El xef Stefan Winter ens portarà a fer un viatge gastronòmic fascinant a l’origen i a les principals zones productores de cacau d’Amèrica i del món. 
L’acte tindrà lloc als salons privats de l’històric edifici modernista de l’Hotel Cotton House, situat al número 670 de la Gran Via de Barcelona. Per raons d’aforament i mesures anti-covid, es faran dues sessions consecutives de presentació i tast de xocolates que començaran a les 17.30h i a les 19.00h, en ambdós casos per a un màxim de 15 persones per sessió.  
L’acte és gratuït per als socis membres de la Societat Nova Geogràfica. Només cal reservar plaça comunicant-ho anticipadament, abans del 17 de Gener, a aquesta adreça electrònica: info@geografica.cat
La Societat Nova Geogràfica, l’empresa Original Beans i l’Hotel Cotton House col·laboren en aquest acte singular amb el propòsit d’estendre el coneixement de la història de la producció i exportació del cacau, històricament vinculada a la ciutat de Barcelona, al viatge i al comerç internacional. Original Beans és una empresa jove amb seu a Barcelona i clients d’arreu del món que promou la producció responsable, el comerç just i la sostenibilitat ambiental, unes premises que coincideixen amb els propòsits de la nostra Societat Nova Geogràfica. 

13 gener, 2022