La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat

Tot a punt per a la gran presentació pública de la Societat Nova Geogràfica el pròxim dijous 8 de juliol

El 8 de juliol serà un dia que recordarem amb Il·lusió, perquè finalment, i després de mesos d’espera obligats per la pandèmia, es farà la presentació pública de la Societat Nova Geogràfica, que veurà la llum en un gran acte a les 7 de la tarda al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona. 

L’acte comptarà amb la presència d’Institucions, col·laboradors i amics de la societat, i amb les intervencions, entre altres, de la gran viatgera i periodista Rosa Maria Calaf, el biòleg i comunicador Daniel Arbós, la jove activista pel clima Maria Serra i el reconegut fotògraf Tino Soriano.  

Quan parlem de “Societat Geogràfica” potser imagineu aquells exploradors en busca de terres per colonitzar. Res a veure !. A diferència d’altres èpoques, ara veureu néixer una societat geogràfica NOVA,  identificada amb els nous temps, disposada a abordar els reptes del segle XXI, que no es limitarà a observar la realitat, sinó a transformar-la, contribuint a deixar un món millor a les noves generacions.

Des de la Societat Nova Geogràfica treballem en els àmbits de la geografia humana, cultural i mediambiental de Catalunya i el món, compromesos amb l’exploració geogràfica, l’estima pels pobles i les cultures, el respecte pels valors humans, l’amor per la vida salvatge, la cura del medi ambient i la salut i dignitat de les persones. 

Ens agradarà molt que dediqueu una estona a seguir l’acte en directe (8 de juliol a les 19h) a través de la nostra pàgina de Facebook.

Comencem un viatge amb la Societat Nova Geogràfica al que tu també hi estàs convidat/da. Fes-te’n soci, participa o, simplement, ajuda’ns a difondre el nostre missatge. Sigues part d’aquesta aventura.