Dijous 14 de juliol a les 20.30h al Club 23. 
Rambla de Catalunya 23, 08007 Barcelona

Nascut a Badalona el 1963, Tomàs Molina és llicenciat en física i periodista, i porta mitja vida dirigint el departament de meteorologia i presentant regularment l’espai del temps a Televisió de Catalunya, gaudint de reconeixement científic i d’una enorme popularitat. Al mateix temps, en Tomàs també ha dirigit i presentat altres programes divulgatius sobre la conservació de la natura, els canvis climàtics i els riscos mediambientals, temes que l’apassionen i sobre els que han tractat molts dels seus estudis i treballs divulgatius.
Al marge de la seva activitat a la televisió, Tomàs Molina ha estat fundador i president en diverses ocasions de l’Associació Internacional de Meteoròlegs als mitjans de comunicació, ha presidit la Comissió Europea sobre la comunicació del canvi climàtic, ha format part del Consell d’Administració del Servei Meteorològic de Catalunya i ha presidit el Consell Català de Comunicació Científica. A més, en Tomàs és professor associat de la Universitat de Barcelona on imparteix Pronòstic Meteorològic del Màster de Meteorologia, ha dirigit o col·laborat en diverses exposicions i ha publicat diversos llibres de divulgació científica.
En aquesta trobada, a la qual es convida de forma exclusiva als socis de la Societat Nova GeogràficaTomàs Molina explicarà a una audiència reduïda la seva trajectòria i experiències que han marcat la seva carrera professional a la televisió i la seva visió sobre els grans reptes del canvi climàtic a Catalunya i el món. 

El sopar té un cost de 42€ per persona, i l’aforament màxim és de 25.
Les reserves s’han de fer abans del 10 de juliol a info@geografica.cat
 

 

29 juny, 2022