14 octubre, 2022

 

Segons Roger Grasas, la fotografia és un mirall del món però també un altaveu de l’ànima. Precisament, al llarg de la seva carrera professional, Grasas ha centrat la seva atenció en la condició humana, els viatges, la religió, l’espiritualitat, la globalització i la tecnologia, mostrant, a través de les seves fotos, la transformació constant del paisatge humà del nostre planeta.
Especialitzat en reportatge editorial, social i de viatges, Grasas ha publicat les seves obres en nombrosos mitjans nacionals i internacionals, ha exposat a gal·leries i festivals d’una vintena de països i ha estat guardonat amb el premi “Descubrimientos Photoespaña 2018” i el “Director’s award del Center for Fine Art” de Colorado, USA. També ha publicat diversos fotollibres, com “Athenea”, “Min Turab” o, més recentment, “Ha Aretz, la terra promesa”, una reinterpretació visual dels paisatges bíblics i de les sagrades escriptures al Pròxim Orient.
Roger Grasas parlarà amb el President de la Societat Nova Geogràfica, el periodista i cineasta Jordi Llompart, del seu darrer treball, “Ha aretz, la terra promesa”, però també de la mirada singular del fotògraf, de la seva connexió o desconnexió amb el món real, i del món virtual que crea la universalització de la fotografia en els mitjans digitals.

 

 

Si hi estàs interessat, omple el formulari de contacte amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.