El Projecte Nous Horitzons, neix amb l’objectiu d’oferir un espai de construcció de futur als més joves, a través del debat com a mitjà de creació de noves propostes i idees concretes i viables per fer front als reptes del futur de Catalunya i del món, per avançar cap al futur amb aquells que hi viuran.

L’objectiu és reunir a tots aquells joves d’entre 17 a 25 anys amb interès i inquietuds per canviar i tenir veu sobre el seu futur. Els participants seran dividits en 3 grups en funció del seu interès amb l’objectiu de cobrir tres àmbits específics: medi ambient, alimentació i biodiversitat, tots tres sota el marc de la sostenibilitat. 

Les propostes que surtin d’aquest dia i mig de debat seran presentades a un representant de la Generalitat de Catalunya, fent així un pont directe entre les institucions autonòmiques i el pensament i les inquietuds dels joves del territori, estenent la possibilitat de dur les propostes a terme. 

Volem oferir un espai de construcció de futur als més joves, a través del debat com a mitjà de creació de noves propostes i idees concretes i viables per fer front als reptes del futur de Catalunya i del món, per avançar cap al futur amb aquells que hi viuran.

Inscripcions i procés de selecció: Es dividirà als participants en 3 grups de 15-20 persones en funció del seu interès, amb l’objectiu de cobrir tres àmbits específics: medi ambient, alimentació i biodiversitat, tots tres sota el marc de la sostenibilitat.

En què consistirà el procés de selecció:

L’objectiu d’aquest procés és reclutar a un total de 100 joves per formar part de les Jornades de Nous Horitzons. En el cas que hi hagi més de 100 inscrits, es portarà a terme el procés de selecció, el qual està compost per tres fases. 

La primera consistirà a contestar una enquesta amb informació personal, curriculum vitae i una carta de motivació, per assegurar-nos que ets el perfil que busquem. 

La segona fase es basarà en la gravació d’un vídeo explicant per què creu el participant que ha de ser escollit i què pot aportar al debat, no obstant això, dependrà del nombre de participants si es portarà a terme o no aquesta fase. 

Per acabar, a la darrera fase els participants seran dividits en grups de 6-10 persones per tal de fer entrevistes conjuntes amb exercicis de debats.

Inscripcions i selecció de particpiants: https://forms.gle/yP9px59dqAQmu4F88

Més informació i programa al PDF adjunt.

 

20 desembre, 2021