Aquest itinerari combina les dues millors parts del Pakistan: Lahore amb els seus tresors culturals i la magnificència natural de la serralada de Karakoram, situada a Gilgit-Baltistan.

Lahore és el cor cultural del Pakistan, llar de monuments esplèndids de l’època mogol com Lahre Fort, les mesquites de Wazir Khan i de Badshahi, els jardins de Shalimar, el mausoleu de l’emperador Jahangir, el mausoleu de la seva esposa Nur Jahan.

Karakoram (al costat de Hindu Kush) és una de les grans serralades d’Àsia i és la regió del món amb més glaceres fora de les regions polars. Cinc dels catorze cims de més de 8000m que hi ha a la Terra es troben en aquesta serralada. També té una gran importància cultural i és un dels trams que creuava la Ruta de la Seda.

En aquest viatge ens acompanyarà Michel L’ Huillier, fotoperiodista que ha viatjat a més de 50 països dels 5 continents. Els seus reportatges han estat publicats en diversos mitjans de premsa com ara el Magazine, El Dominical, El Semanal, GEO, Viatges NG, Altair, Lonely Planet, Rutes del Món, entre d’altres. Al llarg dels anys, ha complementat la seva tasca de fotoperiodista amb la d’acompanyament de viatges en grup arreu del món i la participació en dos projectes cinematogràfics relacionats amb viatges i expedicions, entre els quals destaca la seva participació en la pel·lícula de cinema IMAX “El Misteri del Nil”, dirigida pel periodista Jordi Llompart.

 

Més informació i itinerari aquí: PAKISTAN

7 febrer, 2023

Si hi estàs interessat, omple el formulari de contacte amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.