La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat

Martí Boada, doctor en ciències ambientals, geògraf i naturalista, a les xerrades de la Geogràfica.

El pròxim dimarts, 27 d’Abril a les 19h, la Societat Nova Geogràfica continua el cicle de xerrades en línia a l’instagram live de @lageografica amb personalitats del món del viatge, la cultura i la ciència, obertes a l’assistència de tothom qui hi estigui interessat. 
El convidat d’aquest dimarts que ve a les xerrades de @lageografica és un dels més grans experts en ciències ambientals del nostre país i del món, Martí Boada, gran divulgador, autor d’un centenar de llibres, programes de ràdio i televisió, investigador de l’evolució cultural humana i de les seves relacions amb els ecosistemes. 
Durant la xerrada amb el President de la Societat, el periodista i cineasta Jordi Llompart, Martí Boada parlarà de la seva passió per comprendre el paper dels humans en el medi natural, de la geografia del nostre país, de les causes i els efectes del canvi climàtic, de la salut dels boscos i de la pressió sobre la biodiversitat.
Aquestes xerrades tenen una periodicitat de quinze dies, i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món.