El proper dimecres 2 de Febrer, a les 18.30h, a la sala d’actes de la llibreria Altaïr, la Societat Nova Geogràfica i Altaïr us conviden a una nova sessió de les xerrades de @lageografica i @altaïr. Aquesta vegada amb el reconegut realitzador d’imatge submarina Jordi Chias, amb qui farem un viatge pels oceans del planeta. Jordi Chias treballa com a fotògraf freelance des de 1998. La seva especialitat és filmar o fotografiar els reductes més extraordinaris de la vida marina salvatge, però també ha treballat practicant els esports subaqüàtics més extrems, com el busseig lliure, el busseig en coves i el busseig en vaixells enfonsats profunds. Els seus treballs de filmació subaqüàtica han estat publicats a tot el món en molt diferents mitjans, i les seves imatges han rebut nombrosos reconeixements internacionals. Jordi Chias ha estat guardonat deu vegades al concurs Wildlife Photographer of the Year organitzat per Museu d’Història Natural de Londres, i continua participant en nombrosos projectes de produccions fílmiques i fotogràfiques internacionals.
Durant la xerrada amb el President de la Societat Nova Geogràfica, el periodista i cineasta Jordi LlompartJordi Chias parlarà de la seva experiència professional de fotògraf subaqüàtic i del món submarí que l’apassiona des de nen i que ha capturat durant molts anys amb la seva càmera, explicant-nos coses realment sorprenents dels mars i els oceans del planeta, cada vegada més sotmesos a les conseqüències nefastes de la sobreexplotació i la contaminació, problema que ens aboca a un futur ple d’interrogants. Com a ell mateix li agrada repetir: “l’aigua és vida i la vida no és res sense aigua”. 
Aquestes xerrades de la Societat Nova Geogràfica, en col.laboració amb Altaïr, estan obertes al públic, tenen una periodicitat mensual i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món. 
 

 

18 gener, 2022