El convidat d’aquest dimecres 6 d’Octubre de 2021 a les xerrades de @lageografica i Altaïr és el veterà periodista de la secció d’internacional de TV3, expert en l’Orient Mitjà, Joan Roura, recentment premiat per l’Institut de Drets Humans de Catalunya per la seva tasca professional informant amb rigor i sensibilitat dels problemes humans, socials i polítics al món.
Joan Roura té una brillant i dilatada trajectòria periodística a la televisió i és autor de diversos llibres. Des dels seus inicis, ha cobert l’inacabable conflicte arabo-israelià, del qual n’és un dels majors experts, així com també les guerres del Líban, de l’Iraq i de Síria, la revolta egípcia de 2011 o els recents esdeveniments a l’Afganistan.
Durant la xerrada amb el President de la Societat Nova Geogràfica, el periodista i cineasta Jordi Llompart, Joan Roura parlarà de l’actualitat social, de la tensió política i de les vulneracions dels drets humans en aquella zona del planeta. Aquestes xerrades de la Societat Nova Geogràfica, en col.laboració amb Altaïr, estan obertes al públic, tenen una periodicitat mensual i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món.

8 setembre, 2021