La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat

Joan Roura, periodista de TV3 expert en l’Orient Mitjà, a les noves xerrades de @lageografica a la llibreria Altaïr

El pròxim dimecres 6 d’Octubre, a les 18.30h, a la sala d’actes de la llibreria Altaïr, la Societat Nova Geogràfica i Altaïr enceten un cicle de xerrades en viu amb personalitats del món del viatge, la cultura i la ciència.  
El convidat d’aquest dimecres 6 d’Octubre a les xerrades de @lageografica i Altaïr és el veterà periodista de la secció d’internacional de TV3, expert en l’Orient Mitjà, Joan Roura, recentment premiat per l’Institut de Drets Humans de Catalunya per la seva tasca professional informant amb rigor i sensibilitat dels problemes humans, socials i polítics al món. 
Joan Roura té una brillant i dilatada trajectòria periodística a la televisió i és autor de diversos llibres. Des dels seus inicis, ha cobert l’inacabable conflicte arabo-israelià, del qual n’és un dels majors experts, així com també les guerres del Líban, de l’Iraq i de Síria, la revolta egípcia de 2011 o els recents esdeveniments a l’Afganistan.
Durant la xerrada amb el President de la Societat Nova Geogràfica, el periodista i cineasta Jordi Llompart, Joan Roura parlarà de l’actualitat social, de la tensió política i de les vulneracions dels drets humans en aquella zona del planeta.  Aquestes xerrades de la Societat Nova Geogràfica, en col.laboració amb Altaïr, estan obertes al públic, tenen una periodicitat mensual i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món. 

Per a inscriure’s cal enviar un correu a forum@altair.es