El pròxim dimarts, 13 d’Abril a les 18h, la Societat Nova Geogràfica continua el cicle de xerrades en línia a l’instagram live de @lageografica amb personalitats del món del viatge, la cultura i la ciència, obertes a l’assistència de tothom qui hi estigui interessat. 

Les convidades d’aquest dimarts que ve a les xerrades de @lageografica són dues “dones del temps” amb forta presència als mitjans de comunicació: la Gemma Puig i la Mònica Usart, que acaben de publicar juntes el llibre Atrapades en el temps, en el que reflexionen sobre el canvi climàtic, el futur del planeta i els reptes socials que en sorgiran al nostre país. Durant la xerrada amb el President de la Societat, el periodista i cineasta Jordi Llompart, la Gemma i la Mònica parlaran de la seva passió per observar els fenòmens meteorològics, de la seva trajectòria professional com a dones del temps i de l’impacte social de la seva feina divulgativa. 

Aquestes xerrades tenen una periodicitat de quinze dies, i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món.

14 abril, 2021