a
La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat
instagram
Segueix-nos!!

Travessia al Pirineu català

Info:

Expedició al Pirineu català. Travessia des de la Vall d’Aran fins al Cap de Creus per a descobrir els racons més remots i salvatges del Pirineu, la seva flora i fauna, els pobles i els homes i les dones arrelats al territori. Una immersió en un paisatge geogràfic poc i mal conegut, i que manté molts espais de natura realment extraordinaris. El projecte, organitzat per la Societat Nova Geogràfica i dirigida pel guia de muntanya Sergi Lara, proposa una aventura d’exploració d’uns vint dies aproximadament que combina diverses rutes i activitats aptes per a públic adult i avesat a la pràctica del muntanyisme i la fotografia. 

L’expedició comptarà amb totes les mesures de seguretat i amb el suport logístic i de transports necessaris. Les estades de final d’etapa diària es faran en allotjaments hotelers i refugis de muntanya. L’expedició de travessia del Pirineu no només és una experiència de viatge vital, sinó que, a més, recullirà informació actualitzada sobre la biodiversitat i la realitat cultural, humana i mediambiental d’aquest territori. 

Viatge obert a tots els públics, viatgers adults, a celebrar durant els mesos de Juny i/o Juliol de 2021.

Data de l’expedició: Mitjans de Juny, 2021
Producció: a càrrec de la Societat Nova Geogràfica
Info:
Date: Unknown
Duration: Unknown