La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat

Expedició extraordinària al Pirineu català

Info:

Expedició extraordinària al Pirineu català

Travessia exclusiva des de la Vall d’Aran fins al Cap de Creus per descobrir els racons més remots i salvatges del nostre Pirineu, la seva flora i fauna, els pobles i la gent arrelada al territori. Una expedició destinada a descobrir un paisatge geogràfic únic, amb un medi natural extraordinari.  El projecte, organitzat per la Societat Nova Geogràfica, compta amb la participació del Dr. Bernat Claramunt, ecòleg investigador del CREAF – UAB i coordinador de la Xarxa Europea de Recerca en Muntanya, i del guia tècnic de muntanya Eduard Navarro Proposem una aventura exclusiva d’exploració i redescoberta dels Pirineus de 16 dies que combina diverses visites, rutes i activitats, aptes per a públic adult i avesat a la pràctica del muntanyisme i la fotografia.  L’expedició no només és una experiència de viatge vital, sinó que, a més a més, inclourà xerrades amb informació actualitzada sobre la realitat cultural, humana i mediambiental d’aquest territori, i sobre com el canvi climàtic presenta reptes i oportunitats per les zones de muntanya catalanes i per als seus habitants. L’expedició comptarà amb totes les mesures de seguretat i amb el suport logístic i de transports necessaris. Les estades de final d’etapa diària es faran en allotjaments hotelers i refugis de muntanya.  El viatge és obert a tots els públics, viatgers adults, i es farà entre el 4 i el 19 de Setembre de 2021. Amb un mínim de 10 places i un màxim de 15.

És un projecte de la SOCIETAT NOVA GEOGRÀFICA i Outdoor Adventour , amb la col.laboració de FGC Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

 Més informació al PDF adjunt.

Inscripcions: info@geografica.cat

TRAVESSIA_PIRINEU

Info:
Date: Unknown
Duration: Unknown