La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat

Descoberta mediambiental del Delta de l’Ebre

Info:

 

©AngelaLLop

Descoberta mediambiental del Delta de l’Ebre

Del 15 al 19 de setembre de 2021

Viatge exclusiu al Delta de l’Ebre per conèixer la seva realitat social, ecològica i mediambiental. Durant quatre dies, navegarem pel darrer tram del riu Ebre fins a la seva desembocadura, visitarem les llacunes i espais naturals més emblemàtics i coneixerem la realitat social i agropecuària de la zona del Delta.

Més enllà de la indústria pesquera i de les tradicionals plantacions d’arròs, al Delta s’hi estan desenvolupant noves iniciatives d’agricultura regenerativa i ecològica amb la intenció de crear un marc mediambiental més sostenible que n’asseguri el futur. Els quatre dies de viatge i immersió al Delta ens portaran a descobrir indrets naturals i diverses espècies d’animals, platges úniques i salvatges en perill de regressió, el flux natural de les aigües del riu i dels seus sediments, i també l’agricultura i la gastronomia autòctones i ecològiques.

El viatge és una iniciativa de la Societat Nova Geogràfica que es fa amb la col.laboració de la reconeguda empresa de turisme sostenible DELTAIC i  amb diversos experts mediambientalistes de la zona, com el naturalista Manolo Sánchez i el poeta i activista Josep Juan.

És un projecte de la SOCIETAT NOVA GEOGRÀFICA i l’empresa de turisme ecològic DELTAIC.

Més informació i programa al PDF adjunt.

Inscripcions: info@geografica.cat

PROGRAMA-DELTAIC

Info:
Category:
Date: Unknown
Duration: Unknown