a
La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat
instagram
Segueix-nos!!

Gràcies per donar suport
a la nostra activitat

Som

Som una organització multidisciplinària que treballa per la cultura geogràfica i la consciència mediambiental a Catalunya i al món. La nostra finalitat és difondre i ampliar el coneixement geogràfic, històric, cultural i social del pobles, tot afavorint els contactes humans i la comprensió cap a diferents formes de vida des de les problemàtiques del món global del segle XXI. Ho fem mitjançant viatges especialitzats, exposicions, conferències, publicacions i tot tipus d’activitats socials, culturals i educatives. Si aquestes són també les teves inquietuds i vols ajudar a tirar endavant els nostres projectes amb l’empenta que mereixen, pots fer una donació a la Societat Nova Geogràfica.

Et volem conèixer

Per agraïr la teva ajuda i comptar amb tu, ens agradaria que omplissis el següent formulari.
Has de saber que a la nostra Societat en queda exclòs tot ànim de lucre. Els nostres projectes es financen a través dels socis, patrocinadors, col·laboradors i donacions. Entre tots podem continuar transformant en accions el nostre compromís amb el territori, el medi ambient i la societat. Viatja amb nosaltres. Comptem amb tu.

Dibuixar és observar; qui observa la natura, l'estima i qui l'estima la protegeix.

Jordi Sabater Pi

Primatòleg

Evolucionem per a poder adaptar-nos als canvis i canviem per a poder continuar evolucionant.

Eudald Carbonell

Arqueòleg

Societat Geogràfica de Catalunya OBSERVAR - CONÈIXER - PROTEGIR

Empreses col·laboradores