La Societat Geogràfica de Catalunya
Som una organització multidisciplinar que promovem el pensament i la reflexió a través de la divulgació geogràfica. Alhora volem connectar amb el llegat i la tradició històrica de les societats geogràfiques internacionals que han estat pioneres des del segle XVIII, però adaptant les nostres accions i el nostre missatge al món del segle XXI.
info@geografica.cat

Dimecres, 29 de setembre, nova sessió de CINEFÒRUM GEOGRÀFICA amb la pel·lícula “JANE” sobre la primatòloga i activista Jane Goodall.

El pròxim Dimecres 29 de Setembre a les 20h, als “Cinemes Girona” de Barcelona, la Societat Nova Geogràfica i la revista National Geographic España, organitzen una nova sessió de cine fòrum sobre geografia humana, cultural i mediambiental del planeta amb el passi de la pel·lícula documental JANE, sobre la vida i l’obra de la famosa primatòloga i activista Jane Goodall.

Produïda per National Geographic, JANE narra la vida i obra de la prestigiosa primatòloga Jane Goodall, especialment les seves investigacions sobre els ximpanzés a Tanzània, que van revolucionar la consideració ética i científica dels primats i el coneixement de la vida salvatge a l’Àfrica. El film mostra com Jane Goodall ha dedicat seixanta anys de la seva vida a l’estudi i la conservació de la vida animal i els seus hàbitats, convertint-se en una de les principals activistes en favor de la conservació de la naturalesa i una de les veus més potents i autoritzades en l’alarma pel canvi climàtic al món. 

Sota la direcció de Brett Morgen, i amb banda sonora de Philip Glass, la pel.lícula JANE es construeix gràcies a nombrosos testimonis i imatges inèdites que contenen passatges íntims i professionals de la seva vida, revelant la gran personalitat i l’extraordinària passió de Jane Goodall per difondre l’amor i el respecte per la vida animal i la naturalesa. 

En acabar la projecció, s’obrirà un debat amb el públic conduït per l’arqueòleg i naturalista Jordi Serrallonga.   

Els passis del cicle de CINE FÒRUM GEOGRÀFICA es fan trimestralment als cinemes Girona de Barcelona (Carrer Girona, 175) i són gratuïts mitjançant pre-inscripció per a respectar l’aforament permès. Qualsevol espectador que vulgui acudir a l’acte ha de registrar-s’hi prèviament enviant un correu a info@geografica.cat