El pròxim dimarts, 22 de juny, a les 19h, la Societat Nova Geogràfica continua el cicle de xerrades en línia a l’instagram live de @lageografica amb personalitats del món del viatge, la cultura i la ciència, obertes a l’assistència de tothom qui hi estigui interessat. 
El convidat d’aquest dimarts que ve a les xerrades de @lageografica és el biòleg i periodista científicDaniel Arbós, col.laborador de diversos mitjans comunicació i co-autor, entre altres, dels llibres de de divulgació “14 maneres de destruir la humanitat” i “Pa ciència, la nostra. Curiositats científiques del dia a dia”i de la novel·la satírica sobre les teràpies alternatives “Amb l’aigua al coll”. En Daniel Arbós també ha co-dirigit durant nou anys a Sants3Ràdio el programa de ràdio d’humor i divulgació científica “Paciència, la nostra”.
Durant la xerrada amb el President de la Societat, el periodista i cineasta Jordi Llompart, Daniel Arbós parlarà amb humor i amb rigor de les 14 maneres de destruir la humanitat, de l’impacte de la ciència en les nostres vides i de l’impacte de la conducta humana sobre el planeta.
Aquestes xerrades tenen una periodicitat de quinze dies, i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món. 

18 juny, 2021

Lectures recomanades