El pròxim dimarts, 30 de Març a les 19h, la Societat Nova Geogràfica continua el cicle de xerrades en línia a l’instagram live de @lageografica amb personalitats del món del viatge, la cultura i la ciència, obertes a l’assistència de tothom qui hi estigui interessat. 

La convidada d’aquest dimarts que ve a les xerrades de @lageografica és Anna Bosch una de les periodistes catalanes més experimentades i reconegudes per la seva tasca com a enviada especial i corresponsal internacional de TVE. Guardonada amb el premi de periodisme Salvador de Madariaga i el premi Ernest Udina a la trajectòria europeísta, l’Anna Bosch ha exercit de corresponsal a Moscou, Washington i Londres i d’enviada especial a molts llocs del planeta en conflicte. Durant la xerrada amb el President de la Societat, el periodista i cineasta Jordi Llompart, l’Anna Bosch parlarà de la seva intensa trajectòria professional, de la seva visió del món i de com ha viscut alguns dels episodis informatius més importants dels darrers vint anys.

Aquestes xerrades tenen una periodicitat de quinze dies, i pretenen aportar debat, coneixement i reflexió sobre diversos temes de l’actualitat de la geografia humana, cultural i mediambiental del nostre país i del món.

14 abril, 2021